ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

9.7. Παράδοση προϊόντων/Έξοδα αποστολής

Οι παραδόσεις γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier  Γενική ταχυδρομική  από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 3 έως 5 ημέρες για νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς για τα προϊόντα όπου υπάρχει διαθεσιμότητα.

Οι αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 14:00μ.μ. τυγχάνουν επεξεργασίας αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή μετά τις 14:00μ.μ., Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται την ακόλουθη εργάσιμη ημέρα.

Υπηρεσίες Εσωτερικού

●ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€.Για αποστολή με παράδοση αυθημερόν εντός καταστήματος της περιφέρειας, η χρέωση ανέρχεται στα 13€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 3€. Για αυθημερόν αποστολή εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης ισχύουν οι χρεώσεις του τιμοκαταλόγου της εταιρείας.

● ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1€.Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 9,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2€.

● ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοις, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση διαμορφώνεται σε 1,00€.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

  • ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ Για τη διανομή μαζικών αποστολών με παράδοση εντός 2-5 εργάσιμων ημερών, παρέχεται η δυνατότητα ειδικής χρέωσης, μετά από συμφωνία, ανάλογα με την ποσότητα και τις ιδιαιτερότητες του έργου. (Κατώτερο όριο για την υπηρεσία ορίζονται οι 50 αποστολές. Η υπηρεσία δεν παρέχεται σε δυσπρόσιτες περιοχές.)

Υπηρεσίες Εξωτερικού

● ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ

● ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ

● ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ

  • ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται ιδιαίτερα στην προσφορά μας, ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ. Για κάθε αποστολή με εντολή παράδοσης Σαββάτου (5Σ) η επιπλέον χρέωση ανέρχεται σε 3,00€. Για κάθε αποστολή με εντολή πρωινής παράδοσης (1Σ), η επιπλέον χρέωση ανέρχεται σε 3,00€. Για κάθε αποστολή με εντολή επιστροφής δικαιολογητικών (ΕΜ), η επιπλέον χρέωση ανέρχεται σε 4,00€. Για κάθε αποστολή με εντολή αγοράς (ΑΓ), η επιπλέον χρέωση ανέρχεται σε  3,00€. Για κάθε αποστολή με εντολή επιστροφικού πακέτου (ΠΚ), η επιπλέον χρέωση ανέρχεται σε  1€.

 

  • ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. Για τις αποστολές προς Κύπρο και Βουλγαρία μέγιστο βάρος ανά αποστολή είναι τα 32 κιλά και κάθε αποστολή μπορεί να αποτελείται από μόνο ένα τεμάχιο.

 

  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλες οι αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού είναι αυτόματα ασφαλισμένες (χωρίς επιβάρυνση του αποστολέα ή του παραλήπτη) έως το ποσό των 70,00€ για έγγραφα και των 400,00€ για αντικείμενα.Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης των αποστολών εσωτερικού, με δηλωμένη αξία μεγαλύτερη από 400,00€, με επιβάρυνση ασφαλίστρου ύψους 0,6% επί της αξίας τους. Για οποιαδήποτε ασφάλιση μεγαλύτερη από 3.000,00€ απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημα εξυπηρέτησης. Διευκρινίζεται ότι η ασφάλιση δεν καλύπτει αποθετική ζημιά.

 

 

Οι παραγγελίες χρειάζονται 5-10 εργάσιμες μέρες για να ετοιμαστούν και να συσκευαστούν

Οι ως άνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α