ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προκαταβολές

Για να ισχύσει η παραγγελία σας και να δεσμευτούν για εσάς τα προϊόντα θα πρέπει εντός  3 εργάσιμων ημερών να γίνει κατάθεση το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας  σε έναν από τους  παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς ως προκαταβολή.

 

ΕΛΛΑΔΑ

1. Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω πλατφόρμας της τράπεζας EUROBANK

2. Με αντικαταβολή.

Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier  και εξοφλείτε το ποσόν μετρητοίς στην παράδοση (κόστος αντικαταβολής 2 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν ισχύει για παραδόσεις εκτός Ελλάδας.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει ονομαστικά (στα στοιχεία της παραγγελίας) και το αντίγραφο της κατάθεσης θα πρέπει να σταλεί με e-mail στο info@milady.gr ή  στο τηλ. 2310742414.

Στην περίπτωση που η μεταφορά του ποσού γίνει από άλλη τράπεζα , παρακαλούμε να επιλέξετε τα έξοδα εμβάσματος να σας χρεώνουν εξ΄ολοκλήρου (OUR’S)

 

EUROBANK:

Αρ. Λογαριασμού: 00260705560200651695

IBAN: GR1502607050000560200651695

SWIFT CODE: ERBKGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΜΠΟΥΡΝΤΙΟΥΓΚΟΒΑ ΙΡΙΝΑ ΙΒΑΝ

 

4. Με πληρωμή στο κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα, είτε με μετρητά είτε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες ή με κατάθεση στους παραπάνω λογαριασμούς.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες ή κάνοντας έμβασμα σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς.

Στην περίπτωση που η μεταφορά του ποσού γίνει από άλλη τράπεζα προς κάποια από τις παραπάνω, παρακαλούμε να επιλέξετε τα έξοδα εμβάσματος να σας χρεώνουν εξ΄ ολοκλήρου (OUR’S) 

Κλείσιμο

ΕΙΣΟΔΟΣ

Κλείσιμο

Καλάθι (0)

Το καλάθι είναι άδειο Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

MILADY

Οικονομικά πακέτα βάπτισης